NY_BILAGOR_CASEBILDER_BOWEBB_21_Header.jpg
Printad distribution

Borg Owillis egna tidningsbilagor

Tidningsbilagor

Borg Owillis tidningsbilagor

Bilagor i tidningar kan för utvalda målgrupper vara en viktig källa till information och inspiration. Sedan start har Borg Owilli producerat tidningsbilagor till flera av Sveriges största medier som Dagens Industri, Dagens Nyheter och mässor så som KTH:s Armada. Förutom att förmedla annonsutrymmen skapar våra content managers redaktionellt innehåll till produktionerna som ofta blir uppskattade tillägg till de ordinarie tidningarna.
BILAGOR_CASEBILDER_BOWEBB_21_Enskild-bild.jpg
BILAGOR_CASEBILDER_BOWEBB_21_Liggande-bild-Vanster.jpg
BILAGOR_CASEBILDER_BOWEBB_21_Liggande-bild-Hoger.jpg

Dagens Samhälle

Via Dagens Samhälle distributerar Borg Owilli årligen bilagorna Norr till Söder och Kommun 2021 (namn reflekterar kommande år). Målgrupp är personer som är verksamma inom offentlig sektor, utbildning, vård och omsorg, samhällsbyggnad eller näringsliv och bilagorna är därmed den perfekta plattformen för dig som vill nå beslutsfattare, hitta möjliga samarbetspartners eller attrahera morgondagens medarbetare.
BILAGOR_CASEBILDER_BOWEBB_21_Stor-bild-Utfallande.jpg

Tjänster

Innehållsproduktion
Textproduktion via utbildade journalister
Spetsig distribution
Exklusiv inramning i redaktionell kontext

THS Armada

I tematidningen “THS Armada” uppmärksammar vi företag och organisationer som driver svensk industri och näringsliv framåt – och som är i behov av ny kompetens. Varje år besöker över 12 000 ingenjörs- och arkitektstudenter från hela Skandinavien mässan – så ta den här unika möjligheten att nå ut till framtidens ingenjörer. Genom att annonsera i THS Armada synliggör du dig som en relevant aktör samtidigt som du får möjlighet att positionera dig som en attraktiv arbetsgivare.
Nästa case: Svensk Stöldskyddsförening SSF
Blixtkampanj för SSF