ATILLB_CASEBILDER_BOWEBB_21_Header.png
Transportföretagen

Podcasten Från a till b

Från a till b är en podcast om en bransch i förflyttning. Det handlar om transporterna som gör vår vardag möjlig och om vad som händer när allt plötsligt stannar.

Från a till b – podcasten om en bransch i förflyttning

I podcasten, som producerats för Transportföretagen berättar programledaren Anton Vretander om containrar som sitter fast i Suezkanalen och i USA:s inland, om flygen som gör världen mindre, om bussar och tåg som binder ihop städer och stadsdelar, och om vägen som tar oss hem. Vi möter dem som får allt att fungera, och visionärerna som har lösningarna för framtidens resor och transporter.

Kampanjsida: www.franatillb.com
ATILLB_CASEBILDER_BOWEBB_21_Enskild-bild.png
ATILLB_CASEBILDER_BOWEBB_21_Liggande-bild-Vanster.png
ATILLB_CASEBILDER_BOWEBB_21_Liggande-bild-Hoger.png

Upplägg och distribution

Podcasten porträtterar fyra stycken transportslag genom historien, från att de första fordonen såg sitt ljus till dagens lösningar med elvägar, AI och drönare. Genom intervjuer med personer som på olika vis är beroende av transportnäringen i sina liv berättar vi historier om kärlek över landsgränser, om flytten från storstaden och om innovationer som kommer att prägla framtidens transporter. Podcasten leds av radiojournalisten Anton Vretander och producerades av Borg Owilli, som stod för research, intervjuer, produktion och distribution i samarbete med produktionsbolaget Studio Olga.
ATILLB_CASEBILDER_BOWEBB_21_Stor-bild-Utfallande.png
ATILLB_CASEBILDER_BOWEBB_21_Staende-bild-Vanster.png
ATILLB_CASEBILDER_BOWEBB_21_Staende-bild-Hoger.png

Tjänster

Konceptutveckling och strategi
Podcastproduktion
Innehållsproduktion
Distribution
Nästa case: Tegnér Spirits & Wine
Marknadsföring GW Wine