Livsmedelsföretagen

Halloj Kylskåpet – säsong 3

med Sofia Dalén

Bakgrund

På uppdrag av Livsmedelsföretagen tog Borg Owilli fram konceptet och Youtube-serien “Halloj kylskåpet”. Syftet med Halloj kylskåpet är att lyfta fram svenska livsmedelsföretag som attraktiva arbetsgivare, och att få unga att känna stolthet och glädje över svensk mat och dryck. Serien vill med humor lyfta fram och skapa intresse kring allt det som sker bakom kulisserna i livsmedelsindustrin och har gjorts i tre säsonger, med Edwin Törnblom S01-02 och nu senast: Sofia Dalén.
Halloj_kylskapet_omslagsbild_av1_.png
Halloj_kylskapet_thumbnail_s3_av2_16x9.png
Halloj_kylskapet_thumbnail_s3_av4_16x9.png

Om serien

I den tredje säsongen av Halloj kylskåpet tog Sofia Dalén över som programledare efter Edvin Törnblom och axlade därmed uppdraget att titta in i kända svenskars kylskåp för att ta reda på hur några av våra mest älskade livsmedel tillverkas. Vilka är svenskarnas favoritchips? Hur smakar en glass innan den blivit nedfryst? Varför luktar det som det gör man öppnar en påse köttbullar? Allt detta och mycket mer tar Sofia Dalén reda på i den tredje säsongen av Halloj kylskåpet.
Halloj_logo1-01-(1).png
Halloj_kylskapet_thumbnail_s3_av5_1x1.png
Linkedin-inlagg-halloj-kylskapet_v2-(1).png

Lansering och resultat

Säsong 3 lanserades våren/sommaren 2022 och har sedan dess fått över 600 000 visningar och 120 kommentarer. Med 165 000 visningar är den solklara favoritavsnittet när Sofia kikar in i ingen mindre än Edward Bloms kylskåp och besöker Sia glass.

I november släpps säsong 4 där Sofia upptäcker ännu fler matfrågor som kräver svar. Håll utkik!
600 000
Visningar
120
Kommentarer
7320
Prenumeranter
Nästa case:
Ingenjörsfördomar