Ingenjörsfördomar

– med Emil Persson

Ingenjörsfördomar med Emil Persson

Har alla ingenjörer androidtelefoner? Äger de löparskor som har tår? Och envisas de alltid med att cykla till jobbet, även när det är snöstorm? I webbshowen ”Ingenjörsfördomar” får ingenjörer hos olika arbetsgivare möta några av de fördomar som många har om yrkesgruppen och deras arbetsplatser – givetvis med en stor dos humor.

Webbshowen, som skapats och produceras av Borg Owilli är en utmärkt plattform för företag som vill slå hål på myter om ingenjörsyrket och samtidigt kommunicera om sin arbetsplats på ett nytt sätt. ”Ingenjörsfördomar” är helt enkelt en unik möjlighet att sticka ut med sin kommunikation, som visar på nytänkande och ödmjukhet. Den gör det också möjligt att på ett okonventionellt sätt piska upp intresse för företaget på en konkurrensutsatt marknad där alla slåss om de bästa talangerna.
Enskild-bild.png
Liggande-bild-vanster.png
Liggande-bild-hoger.png

Målgrupp och programledare

Ingenjörsfördomar leds av journalisten och podcastprofilen Emil Persson. Han har bland annat varit producent och redaktör för Filip och Fredriks nyhetsprogram ”Breaking News” och tagit fram programidén till succéprogrammet ”Alla mot alla”. Men mest känd är Emil Persson för sin podcast ”Fördomspodden” där han testar sina förutfattade meningar på kända personer.

Serien vänder sig i första hand till studenter och young professionals som befinner sig i ett tidigt skede av sin karriär eller som vill ta nästa kliv. Därtill kommer även äldre medarbetare och potentiella kandidater kunna känna igen sig.
Kvadratisk-bild-vanster-ovre.png
Staende-bild-hoger-ovre.png

Tjänster

Motion Content
Innehållsproduktion
Distribution
Sociala medier
Stående bild vänster nedre.png
Mockup-macbook-ingenjorsfordomarpng.png
Stor-bild-utfallande-nedre.png
Nästa case: Transportföretagen
Podcasten Från a till b