Proact

Global brand awareness-kampanj

– Rekordsiffror och skräddarsydd digital marknadsföring

Uppdrag och bakgrund

Proact är ett globalt företag som är specialiserade på att hjälpa organisationer med att lagra, ansluta, skydda och skapa värde genom data.

Samarbetet tog utgångspunkt i att Proact önskade nå ut till potentiella kunder inom två fokusområden: konvertering samt varumärkeskännedom. Vår lösning blev därför en kombination av kreativ contentproduktion och en skräddarsydd digital kampanj via sociala medier och Account Based Marketing.
proact3.png

Vad vi gjorde

Uppdraget var, i motsats till klassiska brand awarenss-kampanjer, inte att nå den breda massan, utan en väldigt specifik målgrupp. Här drog vi nytta av styrkan i IP-styrd annonsering (ABM) liksom LinkedIns egna verktyg för ABM i syfte att skapa skräddarsydda annonser för specifika företag. Annonserna byggde på framgångsrika case liksom Proacts starka erbjudande, där mottagaren också adresserades personligen. En metod visade sig landa helt rätt, och som både gav upphov till rekordsiffror, men också ett samarbete som sträckte sig över två år.

Så här summerar kunden det själv:
"Vi ville bli guidade igenom projektet och av någon som inte bara pratade siffror, utan faktiskt kunde bryta ner dessa och ta nästa steg. Jag tror verkligen att det här är nyckeln till framgång – engagemang från leverantören, vägledning och ett tight samarbete."
proact2-1663332455.png
proact1.png

Tjänster

Konceptutveckling och strategi
Account Based Marketing
Motion Content
Social Media Advertising
Contentproduktion

Projektet i siffror

1 950 000+
Global räckvidd
14
Marknader som kampanjen distribuerades på
0,36
Snitt i CTR för kampanjen som helhet
7 000+
Klick för ABM-kampanj
Nästa case: TietoEVRY
Time for something better