1.-Header.jpg
Inrego

Varumärkesoptimering och hemsida

Ny kostym för Inrego

För över 25 år sedan grundades det i idag globala företaget Inrego som pionjärer inom rekonditionerad IT. Med en verksamhet som bygger på ett cirkulärt och för framtiden avgörande tänk kring teknisk livslängd, var det också på tiden att varumärket fick en ny kostym, visuellt och textuellt.

I projektet fick Borg Owilli ta ett helhetsgrepp kring Inregos digitala skyltfönster, vilket inbegrep en optimering av varumärket, liksom en uppdaterad och omdesignad webbplats på tre språk.
45.-Stor-bild-utfallande-ovre.jpg
3--Liggande-bild-vanster.jpg
4.-Liggande-bild-hoger.jpg

Om projektet

För Inrego var det A och O att skapa en enhetlig och tydlig webbplats som lyfte fram alla delar i den cirkulära kedjan, från inköp av utrustning och rekonditionering till förmedling ut mot slutkund via deras webbshop.

Projektet inleddes genom en behovsanalys, liksom en förstudie som ringade in önskemål, behov och målbild. Från detta arbetade Borg Owilli vidare via två parallella spår – innehållsframtagning och webbdesign samt utveckling, Resultatet blev en helt ny webbplats byggd via plattformen Statamic, som är användarvänlig och lättillgänglig både för administratör och besökare.
er2.-Enskild-bild.jpg
Staende-bild-vanster-nedre.jpg
Kvadratisk-bild-hoger-nedre.jpg

Tjänster

Innehållsproduktion
Webbdesign
Webbutveckling
Varumärkesoptimering
Stor-bild-utfallande-nedre.jpg

Resultat

1995
Grundades Inrego i Lund, Sverige
Svenska och finska
Hemsida med stöd för 2 språk
90 länder
Finns Inrego i idag
350 000
IT-produkter rekonditioneras årligen av Inrego
Nästa case: Livsmedelsföretagen
Halloj kylskåpet – säsong 3