Hur är det att vara praktikant hos Borg&Owilli?

Edvard Pires Hagman har varit Borg&Owillis sommarpraktikant. Till vardags studerar han Business Management på Regent’s University i London. Han har tidigare utbildning inom reklam och kommunikation från Berghs och Stockholms Universitet. Nu över sommaren ville han få mer praktiskt erfarenhet och har spenderat en del av sitt sommaruppehåll hos oss.

Hallå där Edvard! Hur kommer det sig att du sökte praktik hos just Borg&Owilli?

– Jag har en bekant som talat gott om den innovativa och relativt nystartade byrån, och kände därmed att det var intressant och passande för mig. Att fått tillfället att jobba med er under ett par veckor under juni månad har varit en utmärkt upplevelse utvecklingsmässigt.

Så med det sagt, vad har du lärt dig och vad har varit roligast?

– Arbetsuppgifterna jag fick hjälpa till med var ofta väldigt utmanande, men med lite vägledning av andra medarbetare på företaget blev resultatet bättre än förväntat. Arbetsrollen jag hade var liknande en Art Director/Grafisk Designer så jag fick utveckla mina tidigare kunskaper inom Adobe-programmen. Det roligaste är att varje brief är en ny utmaning kreativt, och när resultatet blir bra känns det väldigt kul.

Och vad skulle du tipsa framtida sökanden om?

– Rekommenderar starkt att söka praktiktjänster eller jobb hos Borg Owilli, det är en chans att jobba med rätt människor i rätt miljö! Sammanfattningsvis var min upplevelse rolig, svår och utvecklande, men precis det jag behövde för att få praktisk erfarenhet. Jag hade turen att hamna på ett företag med väldigt drivna och duktiga människor, som gärna hjälpte mig hjälpa dom.

Är du intresserad av att göra praktik hos Borg&Owilli i höst?

Maila din intresseanmälan till info@borgowilli.se