Om oss

Borg & Owilli består av content marketing-byrån Borg & Owilli Agency, som jobbar med koncept- och idéutveckling samt innehållsproduktion, och Borg & Owilli Media, som är en annonsbyrå som arbetar med distribution i köpta kanaler. Tillsammans skapar vi ett starkt strategiskt och kreativt erbjudande för uppdragsgivare som både vill skapa och sprida intressant innehåll mot rätt målgrupp i rätt kanalval.

Borg & Owilli Agency

Borg & Owilli Agency är en content marketing-byrå specialiserad på business-to-business, public affairs och industri. Vi tror att kreativitet och en välgrundad strategi är förutsättningar för att kunna skapa innehåll som får spridning, och vi tycker att de produkter och tjänster som är mest komplexa ofta är de som är mest intressanta. En av våra främsta styrkor är att vi är lika bra på att distribuera innehållet som på att producera det.

Borg & Owilli Media

Borg & Owilli Media är en annonsbyrå som jobbar med två av Sveriges största mediehus – Talentum och Bonnier – samt med att utveckla egna plattformar och externa ad tech-lösningar för att driva trafik. Borg&Owilli Media erbjuder innehållsdistribution i köpta kanaler och tillämpar de senaste teknologiska lösningarna för att utveckla och optimera kundernas annonsering.

Partners

Våra samarbeten är av yppersta klass, Sveriges starkaste medier inom sin nisch och partners som är bäst inom sin bransch.