Borg & Owilli Logotyp

BO x Telling Stories


Med BO x Telling Stories spänner vi bågen ordentligt och skapar ambitiösa podcastkoncept i dokumentärt, undersökande eller berättande format. I teamet får ni utöver Borg Owillis egna kreatörer även arbeta tillsammans med några av Sveriges absolut skickligaste radiojournalister och producenter som vunnit både svenska och internationella priser för deras tidigare radioproduktioner. 

I Telling Stories tar vi fram ett podcastkoncept som är en radiodokumentär eller en ljudberättelse där ambitionen är att skapa en otrolig ljudupplevelse som får lyssnaren att glömma tid och rum för en stund. Här konkurrerar vi inte initialt med era branschkonkurrenter utan istället med Netflix, Spotify, P3 Dokumentär eller kanske en riktigt bra bok.

Via Telling Stories kan ett företag som arbetar med IT-säkerhet skapa en true crime-podd om cyberbrott eller ett företag inom bank och finans släppa en podcast om historiens största börskrascher. Vi tror på en stor ljudrevolution inom de närmaste åren där just ambitiösa ljudupplevelser kommer produceras av våra kunder. BO x Telling Stories är tidiga med detta erbjudande och har redan idag flera stora produktioner igång med globala och nationella bolag.