Borg & Owilli Logotyp

BO x Small Talks


Med BO x Small Talks erbjuder vi våra kunder att komma ut i Borg Owillis egna nischade podcasts inom olika kategorier. Perfekt om man vill testa på ljud som medie, få ut något snabbt eller kommunicera ett specifikt budskap i ett nischat sammanhang. Vi spelar in podcasts i vår egna studios eller på distans och skickar då med professionell utrustning med instruktioner för inspelning. 

Small Talks är färdigpaketerade podcasts med lämplig programledare/moderator och med nischad distribution. Som exempel har vi podcasten Work at X där konceptet är en omvänd arbetsintervju för ingenjörer, där arbetsgivare får övertyga lyssnare om fördelarna att jobba där. Förutom att vi riktar podcasten mot en ingenjörsmålgrupp via sociala medier får man dessutom ut podcasten på NyTeknik.se. Andra nischade segment vi har under Small Talks än så länge är; Hållbarhet, innovation, investeringar och offentlig sektor. 

Small Talks paketeras alltid med distribution med någon av våra mediapartners som Ny Teknik, Svenska Dagbladet, Omni eller Omni Ekonomi. Dessutom annonseras avsnittet i sociala medier.