Borg & Owilli Logotyp

Work at X

Om Work at X 

Podcasten Work at X är som en omvänd arbetsintervju. I varje avsnitt möter vi en ny arbetsgivare, som istället för att berätta om varför du ska jobba just hos dem, svarar på alla de frågor du som kandidat undrar över. Hur ser utvecklingsmöjligheterna ut? Hur är stämningen i lunchrummet? Hur jobbar man med hållbarhet- och jämställdhetsfrågor? Och framför allt: hur får man jobb hos just er?

Ingen svensk podcast har tidigare kopplat samman arbetsgivaren och kandidaten i ett öppet och ofiltrerat samtal som i Work at X. En podcast för ingenjörer – och deras blivande arbetsgivare.

Programledare
Programledare för Work at X är HR-specialisten Julia Goossens. Hon har en bakgrund inom rekryterings- och bemaningsbranschen samt som nordisk HR-partner för ett globalt varumärke, innan hon landade som HR-partner på Borg Owilli. Julia har med sina över 10 000 intervjutimmar en unik inblick i vad det är kandidater söker – men också hur en arbetsgivare kan matcha det. 

Målgrupp
Work att X riktar sig mot ingenjörsstudenter och nyutexaminerade ingenjörer – en målgrupp som vet vad de söker hos en blivande arbetsgivare, och inte är rädda för att ställa frågor. Podcasten riktar sig också mot ingenjörer som varit yrkesverksamma ett tag, då samtalen tar upp såväl karriärfrågor som innovation och arbetslivet i stort. Det är kort och gott en podcast för svenska ingenjörer – som aktivt söker jobb, eller som helt enkelt är nyfikna på vad marknaden har att erbjuda.


 

Vill du veta mer? Kontakta vår podcastansvarige via david@borgowilli.se