Work at X

Er employer branding-podd

Om Work at X

Med Work at X får ni er egen podcast där ni i 4–6 avsnitt berättar om ert företag med olika ämnen på agendan. Varför ska man jobba hos er och vad drivs ni av? Syftet med podden är att attrahera studenter och talanger genom att med ljud berätta om er som arbetsgivare.

Ni kan publicera podcasten på er karriärsida, men den publiceras också av oss på samtliga poddplattformar så som iTunes, Spotify, Acast, Google Podcasts och PodMe.

Work_at_X_case-bild_1.png
Work_at_X_case-bild_2.png

Ett utmärkt employer branding-verktyg

Vi anser att alla företag borde ha sin egen podcast. Det är ett perfekt kommunikationsverktyg både för intern och extern kommunikation. Med en podcast kan ni erbjuda ett lättillgängligt sätt för era medarbetare att uppdatera sig om er organisation och lära känna er på djupet. Samtidigt kan ni enkelt hänvisa till podden för potentiella medarbetare, som kan lyssna in er innan eller efter en arbetsintervju för att fördjupa sig.

Då podcast som format kan konsumeras när som helst – på väg till skolan, jobb, under ett träningspass eller när man lagar mat – blir det också ett smart sätt för den som helt enkelt vill veta mer om er att ta in ny information.

Work_at_X_case-bild_3.png

Upplägg

  • Varje avsnitt fokuserar på ett ämne, t.ex. era karriärmöjligheter.

  • Våra dedikerade producenter föreslår ämnen utifrån era önskemål.

  • Avsnitten spelas in med en programledare från er organisation och en–två gäster.

  • Vi sköter postproduktion, klippning och redigering för en kvalitativ ljudupplevelse.

  • Vi står för grafisk formgivning av podcastomslag.

  • Vi ser till att podcasten syns under ert namn överallt där poddar finns.

Vill du ha exempel på en Work at X-podd?
Spana in Åklagarmyndighetens podcast "Livet som åklagare", Skanskas podd "Skanskapodden" eller Vismas podcast "Inside Visma".

Vill du veta mer? Kontakta Carl! 

Nyfiken på mer?
Läs om våra tjänster