VårgårdaHus har hittat hem

Expansion, tillväxt och bra lönsamhet. VårgårdaHus har utvecklat verksamheten och gått från att kunna leverera 100 till 350 hus per år. Företaget har med sina kundanpassade hus funnit sin nisch i en tuff bransch.

VårgårdaHus levererar nyckelfärdiga och arkitektritade hus över hela landet. Och det går riktigt bra. Företaget har på senare tid nyanställt produktionssnickare, ingenjörer och medarbetare på kontorssidan.

– Vi har funnit vår väg, säger Per-Erik Bonander, vd. Han fortsätter:

– Framgången beror på många saker. Vi är duktiga på det vi gör och har hittat vår nisch med anpassade och prisvärda hus. Vi har byggt ett varumärke och har ett försäljningsnät över hela landet.

HUSSTILEN NEW ENGLAND, enplanshus och hus i 70-talsstil är särskilt populära. Däremot har efterfrågan på futuristiska hus minskat drastiskt.

– Önskemålen ser väldigt olika ut och en del av vår framgång är just att vi kan anpassa husen och göra dem prisvärda för varje kund. Vi har många nöjda kunder som talar gott om oss vilket gör att efterfrågan ökar. Därför har vi investerat i både ny fabrik och nytt kontor, säger Per-Erik.

VÅRGÅRDAHUS ÄR ETT transparent företag och kunder är välkomna att besöka fabriken och träffa företagets arkitekter.

– Bemötandet är viktigt. Våra kunder ska känna sig som personer, inte som ett ordernummer i mängden, menar Per-Erik.

PER-ERIK LOVORDAR personalen och menar att yrkesstoltheten är viktig.

– Vår fantastiska och engagerade personal är den viktigaste framgångsfaktorn.Yrkesstoltheten är jätteviktig, att vi levererar något vi stolt kan sätta vårt namn på, säger han och fortsätter:

– Vi är stolta över vår kultur och vill överföra den till varje person som kommer in på företaget, det gör vi genom att ge alla nya en mentor. Sen har vi ett vinstdelningssystem som är lika för alla, för oss är det en självklarhet.

DETTA ÄR VÅRGÅRDAHUS

VårgårdaHus producerar villor till privatpersoner. Hög kvalitet, gott hantverk och ett genuint engagemang präglar hela verksamheten. Huvudkontor och fabrik ligger i Vårgårda. Företaget har cirka 60 anställda, ett 25-tal säljande agenter och 20 säljkontor på ett flertal orter i Sverige. Företaget omsätter cirka 320 miljoner kronor per år och levererade 285 antal hus. VårgårdaHus ingår som ett fristående dotterbolag i privatägda TB-gruppen AB med säte i Alingsås. VårgårdaHus slogan är: Ditt hem som du vill ha det.

LÄS MER PÅ:
www.vargardahus.se