Experter på content och distribution.

I kampen om människors uppmärksamhet är vår metod kvalitativt innehåll som presterar genom exklusiva distributionskanaler.

Content Marketing

Borg Owilli är en one-stop-shop som erbjuder innehåll inom skrivna, visuella och ljudbaserade format. Vi skapar innehåll som utbildar, underhåller och blir ihågkommet.

Distribution

Som experter på distribution erbjuder vi ett spektrum av exklusiva kanaler med hög räckvidd. Vi hjälper er att nå ut till er målgrupp, på rätt platser och med rätt budskap.

BO Products

BO Products är en rad högkvalitativa produkter i podcast- och webbserie-format, framtagna för att hjälpa företag inom specifika branscher nå ut till sin målgrupp på ett intresseväckande sätt.

Annonsering mot investerare

Vi hjälper er med marknadsföring av emissioner, noteringar, fonder, investeringsprodukter samt kommunikation inom Investor Relations.
office-1.png
Våra lokaler på
Humlegårdsgatan 17.
Tjanster.jpg

Några av våra vänner.

klarna.png hedvig-white-1.png postnord.png einride.png essity.png ncc.png SKANSKA_white-1.png audi_logo_NY.png husqvarna.png eon.png fortum_logo_white-1.png scania-logo-png-scania-logo-1654-1.png logitech_logo_NY.png yaytrade_logo_NY.png BillerudKorsnas_Logo_white-1.png
_DAP6894.jpg
grid-1.png
_DAP7788.jpg

Priser vi vunnit.

SCA_black.png
drum-dark.png
resume-dark.png
Vi hjälper er att synas.
Kontakt