Innovationslandet

Innovationslandet med Emma Frans

Om podcasten

Världen står inför stora utmaningar och omställningar som kräver uppfinningsrikedom för att nå nya, nödvändiga lösningar och vägar framåt. Med en framgångsrik historia av nyskapande idéer är Sverige ett av världens främsta innovationsländer.

I podcasten Innovationslandet får landets främsta forskare, ingenjörer och innovatörer berätta om deras innovationer och hur de kan förändra samhället i en positiv riktning.

02_Innovationslandet_Casebild.jpg
05_Innovationslandet_Casebild.jpg

Programledare och målgrupp

Programledare är Emma Frans, doktor i medicinsk epidemiologi, forskare, författare och programledare. Emma har, bland annat, skrivit Vetenskapskollen i Svenska Dagbladet där hon granskar sanningshalten och vetenskapligheten bakom sensationella nyheter och populär forskning. År 2017 tilldelades hon Stora Journalistpriset i kategorin ”Årets röst” och har även tilldelats utmärkelsen Årets folkbildare både 2017 och 2019.

Med den folkkära Emma Frans som programledare är Innovationslandet inte bara en podcast för dem som arbetar inom forskning och innovation, utan också för den vetgiriga allmänheten som vill veta vad som händer i vårt innovativa land.

03_Innovationslandet_Casebild.jpg

Lyssna på det senaste avsnittet

Du hittar även Innovationslandet via Apple Podcaster och Libsyn.

Vill du veta mer? Kontakta Johannes  

Nyfiken på mer?
Läs om våra tjänster