Vem vill bli jurist?

Vem vill bli jurist?

Podcasten för nyexaminerade studenter och young professionals

Ja, vem vill bli jurist egentligen? Onekligen väldigt många, om man tittar på antalet sökande till landets juristutbildningar årligen. Med det i åtanke bestämde vi oss för att ta fram en podcast för nyligen examinerade studenter och young professionals.


Om podcasten

I den dynamiska podcasten ”Vem vill bli jurist?” får arbetsgivare möjlighet att visa upp sina bästa och roligaste sidor genom att låta två medarbetare möta varandra i frågesport inom juridikens värld. Frågorna täcker allt från kända rättsfall och jurister, till gamla tentafrågor och branschlingo. De medverkande får även chansen att pitcha sina arbetsplatser och förklara varför lyssnaren borde bli just deras nästa kollega.

Casebilder_Vvbj_03.jpg
Casebilder_Vvbj_05.jpg

Målgrupp och programledare

Podcast-konceptet “Vem vill bli jurist?” är anpassat för juridikstudenter och nyligen examinerade jurister som letar inspiration för arbetslivet. Formatet syftar därför till att bjuda in till ett personligare samtal som fortfarande rymmer matnyttig information om branschen och olika yrkesprofiler. 

Programledare för podcasten är försvarsadvokaten Adam Borg.

image-(2).png
Casebilder_Vvbj_04.jpg

Medverkan

I podcasten "Vem vill bli jurist?" medverkar några av Sveriges främsta arbetsgivare för jurister och advokater. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vill du veta mer? Kontakta Carl  

Nyfiken på mer?
Läs om våra tjänster