1.-Header.png
Garant

Kampen om gården

Om produktionen

När en gammal bonde tar beslutet att sälja sin mjölkgård för att flytta närmare staden och hitta nya vänner, tvingas gårdens djur – tama och vilda – ta saken i egna klövar. Den karismatiske och laktosintolerante bärfisen, Herr Bärfis, leder sina kamrater i den livsviktiga striden om det som alltid varit deras hem. Men att vara någon centimeter lång och ett par millimeter hög i kampen mot mänskliga viljor kräver sin bärfis – och fina vänner.

Kampen om Gården är ett spännande och fartfyllt ljudäventyr i tre säsonger som skapats på uppdrag av Garant.
2.-Enskild-bild.png
3--Liggande-bild-vanster.png
4.-Liggande-bild-hoger.png

Uppdraget

Garant ville skapa ett nyfiket, kul och informativt sätt att berätta om hur vardagen på en svensk mjölkgård faktiskt kan se ut, om så med en tvist. Målgruppen var främst unga mjölkdrickare som tillsammans med sina familjer skulle kunna avnjuta en spännande historia vid frukosten, bilresan eller som godnattsaga.

Resultatet blev poddteatern ”Kampen om Gården” som marknadsförs på Garants egna mjölkbaksidor. På ett roligt och informativt sätt berättar vi om hur vardagen på en svensk mjölkgård faktiskt kan se ut riktat till en yngre målgrupp.
5.-Stor-bild-utfallande-ovre.png
6.-Kvadratisk-bild-vanster-ovre.png
7.-Staende-bild-hoger_.png

Tjänster

Konceptutveckling och strategi
Ljudproduktion
Grafisk formgivning

Lansering och resultat

Tre säsonger har släppts som tillsammans har nått över 25 000 unika lyssningar. "Kampen om gården" finns där poddar finns.
25 000
Lyssningar
3
Säsonger
Nästa case: Saab
Till vårt försvar för Saab