Finansfördomar

Finansfördomar med Emil Persson

Om podcasten

Fördomar. Vi alla har dem. Och visst gillar vi dem ändå? Det är en bekväm trygghet att sätta in personer i fack. En yrkesgren som ofta placeras i just fördomsfacket är ekonomer inom bank- och finansvärlden. Men har alla bankrävar verkligen valt ett jobb i finans för den höga lönen? Och stämmer det att revisorer är så tråkiga som folk tror?

I podcasten Finansfördomar tar programledaren Emil Persson tempen på landets ekonomer genom att grilla dem med fördomar om deras bransch, arbetsplats och kollegor. Det är er perfekt plattform för arbetsgivare som vill slå hål på myter om finansbranschen och samtidigt kommunicera om sin arbetsplats på ett lättillgängligt och nytänkande sätt. Här får man som arbetsgivare chans att på ett okonventionellt sätt skapa medvetenhet kring sin verksamhet och locka nyfikna talanger som befinner sig på en hårt konkurrensutsatt marknad.

01_FF_Tjanstesida.png
02_FF_Tjanstesida.png

Målgrupp och programledare

Programledare för podden Finansfördomar är Sveriges största fördomsmogul – journalisten och poddprofilen Emil Persson. Mest känd är Emil för sin podcast ”Fördomspodden” där han testar sina förutfattade meningar på kända personer. Han har därtill mångårig erfarenhet från tv-världen och har bland annat varit producent och redaktör för Filip och Fredriks nyhetsprogram ”Breaking News” och tagit fram programidén till succéprogrammet ”Alla mot alla”.

Finansfördomar vänder sig i första hand till studenter och ”young professionals” som befinner sig i ett tidigt skede av sin karriär eller som vill ta nästa kliv i finansbranschen.

Igenkänningshumorn möjliggör givetvis även för äldre medarbetare och potentiella kandidater utanför den primära målgruppen att kunna relatera samt attraheras av avsnittens innehåll.


03_FF_Tjanstesida.png
04_FF_Tjanstesida.png

Lyssna på det senaste avsnittet

Nyfiken på mer?
Läs om våra tjänster